به منظور بررسی مشکلات آموزش و پرورش مدارس بخش انابد، دهمین جلسه شورای این اداره در محل سالن کنفرانس بخشداری انابد با حضور سرپرست فرمانداری، مدیرآموزش و پرورش بردسکن، نماینده معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، بخشدار و شهردار انابد به همراه دیگر نهادهای اجرایی شهرستان و سطح بخش برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ما؛ ابتدا بخشدار انابد که میزبان این نشست بود، ضمن خیرمقدم به حاضران در جلسه، به عمده ترین مشکلات آموزش و پرورش این بخش از نظر بعد محرومیت ، پراکندگی روستایی ، ناکافی بودن فضای آموزشی و کلاس های درسی پرداخت.
ابراهیم قاسمپور افزود: بخش انابد دارای 8 مدرسه شهری و 50 مدرسه روستایی است. وجود مدارس متعدد در روستاهای همجوار و تشکیل آن با حداقل دانش آموز ، سبب به وجود آمدن کلاس های چندپایه ای شده ونیز کیفیت آموزشی را پایین می آورد .
وی اظهار داشت: در کلاس های چند پایه ، دانش آموزان اول تا پنجم به طور همزمان با حضور یک معلم بر سر کلاس درس می خوانند. این کلاس ها نه تنها از موقعیت فیزیکی مناسبی برخوردار نیستند بلکه موقعیت مکانی و تحصیلی این دانش آموزان با سایر دانش آموزان مدارس معمولی یکسان نیست.
وی نبود آزمایشگاه در مدارس سطح بخش را باعث پایین آمدن کیفیت دروس علمی دانست وگفت: ناکافی بودن فضای ورزشی، نمازخانه ، دونوبته بودن برخی از مدارس، تجهیز نبودن به سیستم هوشمند ساز، حصار کشی و دیوار کشی نشدن مدارس عشایری و روستایی و کمبود بودجه سرانه عادی در مدارس شبانه روز از دیگر مشکلات بخش آموزش وپرورش است.
مدیر آموزش وپرورش بردسکن در این دیدار سال پیش رو را یکی از سال های پر مشغله و پرکاری توصیف کرد و گسترش خدمات آموزشی در مناطق دور افتاده و محرم منطقه را لازمه مشارکت های همه جانبه دستگاه های شهرستان و سطح بخش انابد برشمرد.
غلام حسین غفوری طی بازدیدی که از مدارس سطح بخش انابد داشت، افزود: ضمن بررسی امکانات موجود در فضای آموزشی ، برای رسیدگی به مشکلات مدارس از قبیل: کمبود امکانات آموزشی، نبود تابلو وایت برد، برق کشی، بهداشت مناسب وبرخی از مدارس فاقد میز و نیمکت بوده که دانش آموزان بر روی زمین می نشستند .این موضوع علاوه بر سردی زمین و مشکلات مربوط به آن، باعث شیوع ناهنجار های ساختاری قامتی و اسکلتی در دانش آموزان می شود که باید در دستور کار مسئولان برای تامین وسایل مورد نیاز آنها قرار گیرد.
وی گفت: بخش انابد از محروم ترین نقاط کشوراست و توجه جدی مسوولان را می طلبد تا جهت رفع مشکلات این بخش تلاش کنند. غفوری با اشاره به وضعیت نمایندگی انابد ادامه داد: پیگیر احیای پست کارشناسی عشایر و اختصاص وسیله نقلیه به این نمایندگی هستیم و همچنین در دهه مبارک فجر شاهد افتتاح کانون فرهنگی تربیتی نورالمهدی انابد خواهیم بود.
مدیرآموزش و پرورش بردسکن عنوان کرد: قطعا خیران مدرسه ساز امسال نیز همانند سال های تحصیلی گذشته می توانند سهم بزرگ و تاثیرگذاری در نظام آموزش و پرورش داشته باشند.
نماینده معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: مسئله فرهنگ و تعلیم ، مسئله مهم و اول نظام کشور است که آموزش وپرورش از حساس ترین و مهم ترین ادارات کشور محسوب می شود.
دکتر موحدی اظهار داشت: اگرکشوری بخواهد به عزت مادی ، سعادت معنوی و پیشروی علمی دست یابد باید به آموزش و پرورش به عنوان یک کار بنیادی بپردازد.
وی با اشاره به تلاش برای رفع مشکلات این مدارس ادامه داد: هرچن اعتبار در حال حاضر جوابگوی نیازهای این بخش به طور کامل نیست اما تا حدودی می تواند مشکلات را کاهش دهد و امیدوارم؛ برای مشکلاتی که در این جلسه بازگو شد بتوانیم گام موثر برداریم.
سرپرست فرمانداری بردسکن ضمن تبریک سی و ششمین بهار انقلاب اسلامی و محکوم کردن نشریه فرانسوی در پی اهانت به پیامبر عظیم شان اسلام گفت : محدودیت ها و کمبودهای فعلی نباید مانع رشد آموزش و پرورش شود، همت و هدف ما باید ارتقای کمی و کیفی این نهاد مهم باشد.
مجتبی شاکری آموزش را نیاز اساسی جامعه امروز دانست و افزود: پیشرفت و تعالی با ترویج علم و دانش در جامعه تحقق می یابد. مسئولان باید با همکاری یکدیگر در امر تعلیم و تربیت اقدامات موثری را پیاده سازی کنند.
وی اظهار داشت: بنا به فرماش مقام معظم رهبری ما همه زیر بار منت معلمان هستیم این نشان از اهمیت جایگاه آموزش و پرورش دارد و تمامی ما باید حمایت ویژه از این قشر موثر جامعه داشته باشیم چراکه قطعا باعث پیشرفت توسعه و نظام آموزشی خواهد شد.
وی ادامه داد: ان شاالله با کمک خیران مدرسه ساز و با همکاری نهاد ها و ادارات شهرستان در آینده ای نزدیک از حجمه ی این مشکلات کاسته خواهد شد.
سرپرست فرمانداری در پایان به برگزاری همایش خیرین تاکید کرد و گفت: با توسعه متوازن به ویژه در مناطق عشایری و کم برخوردار با بازدید های میدانی شاهد رفع بسیاری از مشکلات و کمبود های آموزشی و تربیتی باشیم.
دیدگاهها
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.