از آغاز پیدایش اولین جوامع انسانی تا کنون بدون اغراق اصلی ترین دغدغه انسان دسترسی به منابع آب بوده است و همین دغدغه اولین جوامع انسانی و اولین تمدن ها را در کنار منابع آب شیرین به وجود آورد. در اعصار قدیم با توجه به کوچکتر بودن مجتمع های انسانی که عمدتاً روستائی بودند، بیشترین و مهمترین آب مورد مصرف آب شیرین مورد نیاز برای کشاورزی بود و در کنار آن نیز بشر اولیه از همان آب که آب چشمه سارها و یا رودهای شیرین بود برای آشامیدن استفاده میکرد. با پیشرفت جوامع بشری و ایجاد شهرها تامین آب آشامیدنی بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفت و انسان مجبور شد با ایجاد آبراهههای بلند و کوتاه آب را به داخل شهرها منتقل کند. با پیشرفت بیشتر انسان و گسترش بیشتر شهرها و روستاها آبهای شیرین سطحی جوابگوی نیاز انسان نبود و وی را مجبور به حفر چاه برای دسترسی به آب شیرین کرد. البته با توجه به مشکلاتی که برای انتقال آب چاه ها به روی زمین وجود داشت این آب فقط برای شرب قابل استفاده بود تا اینکه بشر موفق شد با حفر قنات آبهای زیر زمینی را به سطح منتقل کند و شاید از همین زمان انتقال آب به وسیله چیزی شبیه لوله انجام گرفت.
به گزارش خبرنگار ما، خط انتقال لوله آب شرب روستای ابراهیم آباد ، با اعتباری بالغ بر 300 میلیون ریال در چهاردهم بهمن ماه ، باحضور سرپرست فرمانداری، بخشداران بردسکن، انابد و شهرآباد، اعضای شورای اسلامی به همراه دیگرمسئولان نهاد های شهرستان افتتاح شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بردسکن گفت: روستای ابراهیم آباد در زمینه صرفه جویی انقلاب مهمی انجام داد که افتتاح این پروژه باعث جلوگیری از پرت آب ونیز چیزی حدود 8 لیتر بر آب دهی اضافه می شود و200 خانوار مشکل آبرسانی آن ها با احداث این قنات برطرف شده است.
مهندس حاجی نژاد افزود: مهمترین زیر ساخت انسانی ، فرهنگی و عاملی که بر توسعه یک منطقه کمک می کند، وحدت است که اهالی روستای ابراهیم آباد با همکاری مسئولان مربوطه حفر 9متر قنات را انجام دادند که این امر حاصل همدلی و وحدت است.
وی اضافه کرد: کاهش بارندگی و نزولات جوی ، سبب ایجاد کمبود آب و در نتیجه صرفه جویی در منابع آبی برای هرکس یک امر مهم تلقی می شود.
دیدگاهها
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.