یکی از مواقعی که میتوان برای نیل به هدف، مورد استفاده قرار داد و به هدف رسید، شبهای متبرک قدر است که باید قدر این شبها را دانست و نهایت بهره را از این فرصت برد .
رسالت همه انبیاء و اوصیاء و اولیاء، به کمال رساندن انسان و به فعلیت رساندن کمالات بالقوه اوست.
شب قدر شبی است که کتاب هدایت انسان و نقشه کامل انسانیت در آن نازل شده است: «إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ» و عقول ما انسانها از درک حقیقت آن عاجز است: «وَ ما أَدْراکَ ما لَیْلَةُ الْقَدْرِ» خداوند متعال در قرآن کریم شب قدر را برتر از هزار ماه میداند: «لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ» و میدانیم منظور قرآن از هزار، هزار عددی نیست بلکه منظور عدد کثیر است. یعنی شب قدر از ماههای بسیار زیادی برتر است ،حال اگر همین عدد هزار را بر دوازده ماه سال تقسیم کنیم عمری حدود 83 ساله میشود یعنی میتوان در یک شب قدر توشه عمری 83 ساله را برگرفت.
بلی اگر در طول سال مراقب اعمال و رفتار خود باشیم در شب قدر توشه یک عمر را بر میگیریم و گرنه شب قدر باید شب توبه و شروع عمل باشد و نباید نا امید از رحمت خدا بود که خداوند متعال شب قدر را مختص به ابتدای نزول قرآن نکرده بلکه شب قدر در هر سال تکرار میشود، «تَنَزَّلُ الْمَلائِکَةُ وَ الرُّوحُ فِیها بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ کُلِّ أَمْرٍ»
دیدگاهها
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.