بهروز بنیادی درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره وضعیت کشمش کاران درکاشمر، گفت: برخی از کشمش ها از سال گذشته دپو شده اند که این امر کشمش کاران را با مشکلات عدیده ای روبرو کرده است و از همین رو محصول کشمش دارای طول عمری است که اگر تاریخ مصرف آن بگذرد،کشاورز بسیار متضرر خواهد شد.
نماینده مردم کاشمر،بردسکن و خلیل آباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه میزان تولید کشمش در کاشمر بیش از 20 هزار تن در سال است،تصریح کرد:ما انتظار نداریم تمام محصول کشمش خرید تضمینی شود،اما باید بخشی از این محصول توسط دولت خرید شود تا کشاورزی که با زحمات فراوان محصول کشمشش به بار می آورد،به تولید امیدوار شود.
بنیادی،تصریح کرد:اگر ما چاه موتور کشاورزی برای تولید را خاموش می کنیم و انتظار داریم که کشاورز در منابع آبی حداقل ها را درنظر بگیرد،بدیهی است که محصول کشاورز در عرصه تولید با کاهش روبرو می شود،بنابراین باید کشاورز در این عرصه در زمینه نهاده های کشاورزی و خرید تضمینی مورد حمایت قرار بگیرند که متاسفانه این مهم عملیاتی نشده است.
وی ادامه داد:محصول کشمش را می توان با توجه به ظرفیت بالای صادراتی که دارد، به بسیاری از کشورهای همسایه صادر کرد،بطور مثال افغانستان و عراق خواهان کشمش های صادراتی ما هستند.
نماینده مردم کاشمر درمجلس،یادآورشد: از 1الی2 ماه دیگر محصول کشمش وارد بازارمی شود و بدیهی است با ورود کشمش جدید کشمش های قدیمی از منظر نرخ افت خواهند کرد در این راستا کشاورز متضرر می شود.
بنیادی،تصریح کرد: اگر بسته های غذایی کشمش و پسته در هفته برای مصرف غذایی دانش آموزان درنظر گرفته شود،بدیهی است مشکلات فروش محصولی همچون کشمش نیز مرتفع خواهد شد.
عضوکمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جهادکشاورزی باید برای خرید محصولات کشاورزی آمایش سرزمینی را مد نظر قرار دهد،تصریح کرد:توزیع ثروت از منظر خرید تضمینی محصولات کشاورزی باید عادلانه باشد.
دیدگاهها
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.